top of page
WhatsApp Image 2023-04-30 at 17.23.05.jpeg
MILIEUBEWUST EN DUURZAAM
MET GEVOEL EN RESPECT

VISIE

Bewust groen

Gelukkig zijn er steeds meer mensen met het besef dat biologisch en ecologisch in het leven staan beter is voor mens en natuur. Een visie die vroeger zo gewoon was, voor de opkomst van de industrialisatie. Alles ging met de seizoenen mee en er werd zuinig omgegaan met wat de natuur gaf.

Een uitvaart is wat mij betreft geen industrieel product, maar een intens, verdrietig moment.

Juist dan is het belangrijk te doen wat goed voelt.  Voor nu, en later. Een groene uitvaart past daar bij.

Groene uitvaart

Mijn visie is dat als iemand groen heeft geleefd, een groene uitvaart een logisch vervolg is.

Dit is niet duurder, wel beter voor het milieu.

Het gaat mij erom die producten te kiezen die minder belastend zijn voor de aarde waar mogelijk. Of dat alle aspecten zijn, of maar een gedeelte, dat is prima. Tegenwoordig zijn er vele groene opties, die mooi, regionaal geproduceerd, fairtrade en ecologisch zijn. Dat kan zich uiten in kisten, wades, maar ook vervoer, bloemen en versnaperingen bij het afscheid.

Groots effect

Mensen die kiezen voor een groene uitvaart  beseffen dat kleine veranderingen, uiteindelijk een groots effect kunnen bewerkstelligen. Ik ben down to earth, maar wel bewust van het feit dat door schadelijke stoffen in de lucht of aarde te brengen, wij de natuur vernietigen. Door vele kleine druppels wordt het toch de emmer die verschil maakt.

Waarom Lindewey?

Vanwege het feit dat groener leven belangrijk is voor mij. Bij het levenseinde wordt er vaak niet bij stil gestaan, dat ook een uitvaart milieubewuster mogelijk is. Een aantal jaar geleden is mijn idee voor Lindewey Groene Uitvaarten ontstaan, mede door het aanbod wat ik aangeboden kreeg bij uitvaarten in intieme kring. 
Daarom heb ik mij gespecialiseerd in groene uitvaarten, die bijzonder persoonlijk en betrokken zijn.

Alles is bespreekbaar

Ik sta open voor alle ideeën die u heeft, of het een traditionele of juist informele, uitbundige of sobere uitvaart zal zijn, bijna alles is mogelijk en binnen uw budget te realiseren. En groen.

CONTACT

Lindewey Groene Uitvaarten

Spoorweghaven 160

3071 ZG  Rotterdam

E-mail: linda@lindewey.nl

Telefoon: 06 41 42 00 90

KvK Rotterdam 65050185

BTW NL134047461B02

VOOR INFORMATIE

OF EEN AFSPRAAK

BEL: 06 41 42 00 90

bottom of page