top of page
VOOR EEN BIJZONDER AFSCHEID
IN UW STIJL, WENS EN BUDGET

Verzekerd?

Bij veel natura polissen staat op de polis dat u hen direct moet bellen bij overlijden. Als u net iets anders wilt dan het standaard pakket, betaalt u vaak hoge toeslagen voor de wijzigingen/aanvullingen.  Wilt u wel een standaard uitvaart, die vorm krijgt zoals op de polis staat, bv. met 50 kaarten en een standaard kist, dan is de keuze voor de partij van de polis het beste, financieel gezien. Bij de onafhankelijke uitvaartondernemers betaalt u wat u afneemt en krijgt u de waarde van de polis uitgekeerd. Dit kunnen wij voor u regelen.

 

Dienstverlening

De vergoeding voor mijn dienstverlening is 1850 euro, gebaseerd op de gemiddelde tijd van 25/30 uur en omvang die een uitvaartweek in beslag neemt en wat u zelf wilt of kunt doen. Meer/minder werk wordt uiteraard aangepast.

Mijn verdiensten zitten in de uren die ik voor u bezig ben en niet in uw keuze voor een dure of voordelige kist, drukwerk, lokatie e.d. Ik werk niet op provisie basis. Hier vindt u een pdf met de opbouw van mijn tarief.

U kunt rekenen op mij, ik zal altijd mijn uiterste best te doen te bemiddelen voor een betere prijs en op het budget te letten, en alternatieven te verzinnen als een initiatief boven het budget komt.

Verdere kosten

De kosten voor de uitvaart worden transparant door-gefactureerd, zonder opslag percentages die onnodig zijn en puur op winst zijn gebaseerd. 
Een uitvaart komt gemiddeld totaal inclusief dienstverlening tussen de 5.000 en 9.000 euro en is sterk afhankelijk van de wensen. Zo is een crematie goedkoper dan een begrafenis, een eigen graf is een stuk duurder dan een algemeen graf. 

Ook kunnen er grote prijsverschillen zitten in thuis opbaren, een familiekamer of rouwcentrum en het aantal genodigden. Ik informeer u graag en ben transparant in de uitleg. 

Binnen 24 uur na ons eerste gesprek krijgt u een overzichtelijke kostenbegroting.

 

Voor elk budget is het mogelijk een mooie en stijlvolle uitvaart verzorgen. 

Landelijk werkgebied

Ik werk door heel Nederland, juist omdat er verder nog geen ondernemingen zijn die zich uitsluitend richten op milieubewuste en groene uitvaarten. Om de kosten en veel kilometers rijden te beperken, neem ik in dat geval mijn intrek in een nabijgelegen B&B, om u te ondersteunen en de uitvaart lokaal te regelen.

Mijn leveringsvoorwaarden zijn gedeponeerd bij de KvK Rotterdam, nummer 65050185

TARIEF

CONTACT

Lindewey Groene Uitvaarten

Spoorweghaven 160

3071 ZG  Rotterdam

E-mail: linda@lindewey.nl

Telefoon: 06 41 42 00 90

KvK Rotterdam 65050185

BTW NL134047461B02

VOOR INFORMATIE

OF EEN AFSPRAAK

BEL: 06 41 42 00 90

bottom of page