top of page

OVER MIJ

Lindewey

De naam Lindewey is samengevoegd door mijn voor- en achternaam Linda Indewey Gerlings - van Wel (1966) en hij past mij. Mijn persoonlijke associatie is groen, zacht maar ook sterk. Naast mijn huis staan vele lindebomen. Lindewey Groene Uitvaarten is een onafhankelijke onderneming, niet gekoppeld aan verzekeringsmaatschappijen of franchise, waardoor ik gebruik kan maken van elke gewenste lokatie en niet op provisiebasis werk.
Mocht u een verzekering hebben
 en in de polis lezen dat u dat bedrijf moet bellen om de uitvaartzorg te doen, wil ik u attenderen dat u vrij bent in de beslissing om de uitvaartzorg bij een andere uitvaartverzorger te kiezen die u wenst en aanspreekt. 

Ervaring

Enkele jaren geleden is mijn wens ontstaan om groene, milieu bewuste uitvaarten te gaan verzorgen. Dit idee heeft vorm gekregen gedurende een aantal jaar, waarin ik ook nog mijn vorige bedrijf runde, maar dit verlangen steeds meer vorm kreeg. Mijn praktijkervaring in uitvaarten verzorgen heb ik opgedaan met stages bij Betrokken Uitvaarten, en heb mijn diploma behaald na een intensieve opleiding bij Gaandeweg en heb extra cursussen gevolgd om up to date te blijven, zoals laatste verzorging en eenvoudige restauratie technieken.

In de jaren voor de daadwerkelijke start van Lindewey heb ik vanaf 1993 als zelfstandig ondernemer gewerkt, waarbij mijn expertise en speciale materiaalkennis er voor zorgden dat ik ontelbare opdrachten heb mogen uitvoeren voor reclame uitingen van multinationals, gespecialiseerde kleding voor modeontwerpers en musea. Daarnaast had ik een organisatiebureau, voor het regelen van beurzen en grootschalige feesten en modeshows. Deze enorme werkervaring is de basis voor mijn talent en kracht om u van dienst te zijn.

Ik ben creatief en onbevangen, serieus, authentiek, integer en nauwgezet, vol overgave in wat ik doe, hoe ik in het leven sta en kan goed luisteren naar de wensen van anderen. Ik ben gedreven om de vele losse aspecten en wensen tot een passend geheel te verbinden, zonder op de voorgrond te treden, maar wel op het juiste moment aanwezig te zijn indien nodig, zonder pretenties. Vriendelijk en doordacht.

Natuur

De natuur is belangrijk voor mij, geniet van de wandelingen die ik maak, scheid ons afval, en kook biologisch. Ik woon op de Kop van Zuid, als pionier daar terecht gekomen in 1995, geniet van de multiculturele samenleving om ons heen, samen met mijn man en puberzoon. Respect is belangrijk vind ik. De visie met Lindewey Groene Uitvaarten is voor mij de som van mijn disciplines en interesses, die ik met passie en dienstbaarheid in zal zetten voor u.

Gepaste uitstraling

In de week van de uitvaart ben ik informeel gekleed, ik ben van mening dat het prettig is om niet met een "kraai" maar met een mens te bespreken wat u wenst.  Op de dag van de uitvaart pas ik mijn kleding en voorkomen uiteraard aan naar mijn functie, naasten en genodigden aan. Ik bespreek dit ook met u.

Veelzijdig, lokaal werkend, waar dan ook in Nederland, zorg op maat biedend. Met oprechte interesse. Doortastend, accuraat, prettig mens, ontspannen en rustig. Op de achtergrond maar aanwezig wanneer dat moet.

BEWUST EN BETROKKEN
BEGELEID IK HET AFSCHEID VAN UW DIERBARE

Over mij

CONTACT

Lindewey Groene Uitvaarten

Spoorweghaven 160

3071 ZG  Rotterdam

E-mail: linda@lindewey.nl

Telefoon: 06 41 42 00 90

KvK Rotterdam 65050185

BTW NL134047461B02

VOOR INFORMATIE

OF EEN AFSPRAAK

BEL: 06 41 42 00 90

bottom of page